Poziv Daliana svijetu: Pođimo na romantično putovanje u kineski morski grad

Devetnaestog travnja otvorena je Konferencija o razvoju kulturnih i turističkih djelatnosti Daliana u Međunarodnom konferencijskom centru tog kineskog grada. Chen Shaowang, zamjenik gradonačelnika Daliana  u obraćanju je izrazio očekivanje da će sve više prijatelja dolaziti svjedočiti šarmu grada i uživati u romantičnom putovanju u taj morski grad, kao i njegovoj kulturi, gastronomiji te druženju s njegovim sretnim građanima, čineći internacionaliziranim.

Konferencija se održava s motom „Kombinacija kulture i turizma pruža  pokretačku snagu te razvoj djelatnosti pretvara u novu vitalnost“, a  riječ je o prvoj takvoj konferenciji u tom gradu, koja je i manifestacija na kojoj se objavljuju nove mjere, okupljaju investitori, povezuju poslovni partneri, prikazuju novi rezultati razvoja, razmjenjuje iskustvo i promiče kulturna i turistička ponuda.

Tijekom trodnevne konferencije održat će se i Forum o novoj kulturi i turizmu, razmjene i dijeljenje uspješnih investicijskih projekata, sastanak o novim investicijskim projektima, izložba rezultata razvoja kulturne i turističke djelatnosti, obilazak važnih kulturnih i turističkih zanimljivosti, 15. Međunarodni festival sakura u Dalianu (Lushunu), pregovori o trgovini i investicijama itd..

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.