Energetske tvrtke iz Kine i SAD-a održavaju forum kako bi potražile mogućnosti suradnje

Foto: VCG

Uoči godišnje Konferencije o priobalnoj tehnologiji, više od 50 energetskih tvrtki iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država okupilo se u nedjelju na forumu u Houstonu kako bi potražile više mogućnosti suradnje dok svjetski poremećaji potresaju industriju.

Obraćajući se na 9. Kinesko-američkom forumu o suradnji energetskih poduzeća, gradonačelnik Houstona Sylvester Turner poželio je dobrodošlicu kineskim energetskim poduzetnicima koji žele posjetiti američku energetsku prijestolnicu i pridružiti se Konferenciji o priobalnoj tehnologiji, utjecajnoj platformi za oceansku energetsku tehnologiju.

Zou Lianyang, glavni stručnjak Kineskog udruženja industrije naftne i petrokemijske opreme, rekao je kako će njegova organizacija u budućnosti pokušati pomoći svojim članovima u “pronalasku većih tržišta i više poslovnih prilika” putem suradnje.

Energetska industrija prolazi kroz ozbiljne turbulencije i velike promjene zbog pandemije bolesti COVID-19, ukrajinske krize, kao i teških izazova uzrokovanih kontinuiranim globalnim zatopljenjem, zbog čega je još važnije poticati suradnju, rekao je na forumu Zhang Xinsheng, bivši izvršni predsjednik tvrtke Shell u Kini.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.