Na međunarodnom sajmu u zapadnoj Kini potpisani projekti vrijedni preko 290 milijardi juana

Foto: VCG

Ukupno 88 velikih projekata, s ugovorenim ulaganjima u iznosu od 290,7 milijardi juana (oko 41,55 milijardi američkih dolara), potpisano je na petom Zapadnokineskom međunarodnom sajmu za ulaganja i trgovinu, koji je započeo u četvrtak u jugozapadnoj kineskoj općini Chongqing.

Od tih projekata, 84 će se izvoditi u Chongqingu, s ugovorenim ulaganjima od 285,42 milijarde juana, a među njima 56 premašuje vrijednost od milijardu juana te čine 66,7% ukupno ugovorenih projekata u Chongqingu.

Projekti pokrivaju širok raspon područja kao što su inteligentno povezana nova energetska vozila, napredni materijali, pametna oprema, energija te prerada hrane i poljoprivrednih proizvoda.

Četverodnevni sajam, s temom “Udruživanje snaga sa Zapadom radi svjetlije budućnosti” privukao je više od 900 poduzeća iz 38 zemalja i regija te 26 regija na razini pokrajina diljem Kine.

Malezija je počasna gostujuća zemlja ove godine, a zapadne pokrajine Sichuan i Gansu su počasne gostujuće pokrajine. Tijekom sajma održat će se izložbe i forumi s različitim temama te promotivne aktivnosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.