U Osijeku otvorena nova poslovnica Tokić grupe

U Ulici sv. Leopolda B. Mandića u Osijeku otvorena je najveća poslovnica Tokić Grupe na području Osječko-baranjske županije. Svečanosti su nazočili mnogi poslovni partneri i drugi uzvanici, među kojima su bili zamjenik župana Mato Lukić i zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin. Nazočne su pozdravili predsjednik Uprave Ivan Šantorić i Ilija Tokić, vlasnik Tokić Grupe.

Zamjenik župana Mato Lukić poželio im je uspješan rad te naglasio kako je ova investicija dio ukupne pozitivne priče koja se odvija u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

I ova investicija je jedan od pokazatelja da se gospodarstvo Osječko-baranjske županije intenzivno razvija te otvaraju nova radna mjesta i nove mogućnosti za Slavonce i Baranjce. Bilježimo rekordnu zaposlenost, raste broj obrta, a Županija kontinuirano kroz svoje potpore odgovara na potrebe poduzetništva i obrtništva – kazao je Lukić.

Osječka poslovnica Tokić Grupe prostire se na 1.400 četvornih metara, zapošljava 18 djelatnika, a raspolaže s više od 50.000 artikala iz automobilskog, moto, gospodarskog, industrijskog i poljoprivrednog programa.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.