Kina će održati konferenciju o internetskoj civilizaciji

Foto: VCG

Kineska internetska civilizacijska konferencija 2023. održat će se u gradu Xiamenu u istočnoj kineskoj pokrajini Fujian od 18. do 19. srpnja, objavili su organizatori u četvrtak.

Konferencija će se sastojati od glavnog foruma, foruma o razvoju integriteta u kibernetičkom prostoru, 12 podforuma i niza tematskih događaja, rekao je Niu Yibing, zamjenik čelnika Ureda Središnjeg povjerenstva za kibernetičke poslove i Kineske uprave za kibernetički prostor, na tiskovnoj konferenciji održanoj u Pekingu.

Podforumi će pokrivati teme kao što su razvoj sadržaja, zakonski utemeljeno upravljanje u kibernetičkom prostoru, sigurnost podataka, zaštita osobnih podataka u kibernetičkom prostoru i upravljanje algoritmima, međunarodna razmjena, digitalna dobrotvorna djelatnost i razvoj kulturnog turizma.

Cilj je dvodnevne konferencije izgraditi platformu za predstavljanje kineskih ideja o internetskoj civilizaciji, promicanje razmjene iskustava i međusobnog učenja te prikazivanje povezanih postignuća, rekao je Niu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.