Kineska konferencija za nove medije pokrenula inicijativu za predstavljanje cjelovite slike Kine

Kineska konferencija o novim medijima 2023. održana je u srijedu u Changshi, glavnom gradu središnje kineske provincije Hunan. Ovaj godišnji događaj služi kao platforma za komunikaciju medijskih stručnjaka i predstavljanje najnovijih proizvoda novih medija.

Konferencija je privukla preko 800 sudionika, uključujući predstavnike središnjih i lokalnih državnih odjela, novinskih organizacija, internetskih platformi, sveučilišta i institucija. U događanju je sudjelovala ukupno 21 novinska organizacija.

Tijekom konferencije sudionici su istaknuli odgovornost novinara u preuzimanju nove kineske kulturne misije i izgradnji moderne kineske civilizacije. Pozvali su na zajedničke napore kako bi se osiguralo zdravo internetsko okruženje i poboljšala sposobnost medija da vode i utječu na javno mnijenje.

Ključni ishod konferencije bilo je izdavanje “Inicijative Malanshan”, koja je pozvala novinare uključene u međunarodnu komunikaciju da predstave istinitu i sveobuhvatnu sliku Kine uz uspostavu međunarodne diskursne moći usklađene s kineskom nacionalnom snagom i međunarodnim statusom.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.