Čelnik Hong Konga zatražio mišljenje javnosti na općinskom forumu o političkom obraćanju

John Lee, izvršni upravitelj kineske Posebne upravne regije Hong Kong ), u nedjelju je zatražio mišljenje javnosti o predstojećem godišnjem političkom obraćanju na općinskom forumu.

Sa svojom ekipom od 21 glavnog dužnosnika, Lee je na prvom okružnom forumu o politikama za 2023. godinu koji je okupio preko 100 građana iz svih sfera života saslušao mišljenja i prijedloge o raznim temama kao što su zemljište i stanovanje, prijevoz, inovacije i tehnologija, financije, kultura, sport, obrazovanje, mladeži, ublažavanje siromaštva, zdravstvo i socijalna skrb.

”Istinski osjećam naklonjenost i želju svih da Hong Kong zajedno učinimo boljim domom”, izjavio je Lee nakon razgovora s prisutnima.

“Rješavanje problema s kojima se građani susreću u svakodnevnom životu i davanje sve od sebe za poboljšanje njihova života odgovornost su moje ekipe i mene samog”, obećao je, ističući svoju spremnost da ugodi željama građana.

“Čvrsto vjerujem da je pri formuliranju politika potrebno imati cjelovit pogled, strateški i inovativni pristup, a istovremeno se moramo pozabaviti različitim potrebama građana u svakodnevnom životu i razumjeti životne uvjete različitih sektora zajednice kako bismo mogli ostvariti cilj aktivnog odgovaranja na želje građana”, dodao je Lee.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.