Izložba obrazovnih usluga na CIFTIS-u 2023 istaknuti će naprednu tehnologiju

Izložba obrazovnih usluga na Kineskom međunarodnom sajmu usluga (CIFTIS, eng. China International Fair for Trade in Services) 2023. godine predstavit će najnovije tehnologije koje unaprjeđuju obrazovanje, sa sudjelovanjem međunarodnih fakulteta, institucija i tehnoloških tvrtki, rekli su dužnosnici u četvrtak.

Ujedinjeno Kraljevstvo, kao počasni gost CIFTIS-a, predstavit će svoje kvalitetne obrazovne usluge i sudjelovat će u obliku paviljona. S proširenim izložbenim prostorom, obrazovni sektor na CIFTIS-u namjerava privući više od 90 međunarodnih obrazovnih instituta, kao i tehnoloških tvrtki. Sudjelovat će i veleposlanstva u Kini, rekli su dužnosnici iz Pekinške komisije za obrazovanje na konferenciji za novinare uoči CIFTIS-a.

Sektor će također naglasiti strukovno obrazovanje i održati simpozij o međunarodnim obrazovnim razmjenama između Pekinga i delte rijeke Jangce koji će služiti obrazovnim institucijama i poduzećima iz Šangaja, Anhuija, Zhejianga i drugih mjesta kako u postizanju pragmatične suradnje.

CIFTIS se održava od 2. do 6. rujna u Pekingu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.