Međunarodni centar za emitiranje Azijskih igara Hangzhou počinje s radom

Foto: CMG

Međunarodni centar za emitiranje Azijskih igara u Hangzhou (IBC) započeo je s radom u Hangzhou, istočnokineskoj pokrajini Zhejiang, u petak ceremonijom pokretanja sezone umjetničke produkcije Azijskih igara.

Shen Haixiong, zamjenik ministra Odjela za promidžbu Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK) i predsjednik China Media Group (CMG); član uredništva CMG Huang Chuanfang; i Yao Gaoyuan, potpredsjednik i glavni tajnik organizacijskog odbora Azijskih igara u Hangzhouu i gradonačelnik Hangzhoua, nazočili su svečanosti.

Foto: CMG

Foto: CMG

Huang je rekao da su i sport i umjetnost zajednički jezici za ljudska bića. CMG radi izvrstan posao kombinirajući ljepotu umjetnosti i uzbuđenje sporta u nizu programa te će tako pružiti vodeće globalne usluge ovlaštenim medijskim kućama u Aziji, kao i vrhunske usluge emitiranja publici diljem svijeta tijekom Azijskih igara.

IBC je smješten u Hangzhou International Expo Center i njime upravlja CMG za sastavljanje, proizvodnju i distribuciju televizijskih i radijskih signala za Azijske igre u Hangzhouu i Azijske paraigre. Ukupno 3.500 sati signala bit će distribuirano i emitirano na 83 streama prema 21 ovlaštenom međunarodnom emiteru.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.