Kineska medijska grupa pokrenula novi krug suradnje s Agence France-Presse

Kineska medijska grupa (CMG, eng. China Media Group) u srijedu je pokrenula novi krug suradnje s Agence France-Presse (AFP).

Shen Haixiong, predsjednik CMG-a, i Fabrice Fries, predsjednik i glavni izvršni direktor AFP-a, potpisali su dokument o suradnji u ime obiju strana u Parizu, glavnom gradu Francuske. Prema sporazumu, obje strane će Olimpijske igre u Parizu iskoristiti kao priliku za jačanje suradnje u novim medijima, umjetnoj inteligenciji i drugim aspektima te širenje suradnje u svim područjima.

Foto: VCG

Foto: VCG

Kako bi se proveo konsenzus koji su kineski predsjednik Xi Jinping i francuski predsjednik Emmanuel Macron postigli na sastanku u travnju ove godine, CMG je pokrenuo opsežnu suradnju sa svim sektorima društva u Francuskoj, rekao je Shen.

Jedan je od naših prioriteta produbiti suradnju s AFP-om i međusobno nadopunjavati prednosti u vezi s Olimpijskim igrama u Parizu, dodao je.

Izrazio je nadu da će obje strane nastaviti jačati suradnju i zajednički se zalagati za poštenje i pravdu u međunarodnom javnom mnijenju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.