CMG i MOO nakon potpisivanja memoranduma o razumijevanju produbljuju suradnju u pokrivanju i promicanju Olimpijskih igara

Predsjednik Kineske medijske grupe (CMG-a, eng. China Media Group) Shen Haixiong i predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO-a) Thomas Bach prošlog su petka potpisali novi memorandum o razumijevanju u sjedištu MOO-a u švicarskom gradu Lausannei, produbljujući suradnju između dviju organizacija u izvještavanju o Olimpijskim igrama i promicanju olimpijske kulture.

Shen je rekao da je u petak obilježena dvogodišnjica pokretanja CMG-ovog Olimpijskog kanala, koji je od tad postao važna platforma za promicanje olimpijske kulture. CMG je voljan proširiti suradnju s MOO-om na tehnološkim inovacijama u emitiranju i razvoju e-sportskih igara, kao i na tržištima za mlađu generaciju te se nada da će partnerstvo pridonijeti izgradnji zajedničke budućnosti za čovječanstvo.

Bach, koji se pridružio obilasku Olimpijskog muzeja prije potpisivanja, izrazio je zahvalnost CMG-u na čvrstoj potpori MOO-u i dugogodišnjem doprinosu Olimpijskim igrama. Azijske igre u Hangzhouu koje su završile ranije ovog mjeseca bile su iznimno impresivne za globalnu publiku, budući da je svijetu omogućen pogled na spektakularnu svečanost otvorenja i natjecanja putem CMG-ovog visokokvalitetnog prijenosa, dodao je.

Shen i Bach također su predstavili novi redizajnirani komemorativni kamen CMG-a u Donatorskom zidu Olimpijskog muzeja, kojim MOO odaje počast organizacijama koje su dale doprinos Olimpijskim igrama kroz povijest.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.