Poziv na testiranje inteligencije

Hrvatska Mensa održava testiranje inteligencije u subotu 11. svibnja u Osijeku. Testiranje će provesti ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od nekoliko tjedana. Svi koji ostvare rezultat bolji nego 98 posto populacije moći će se učlaniti u Mensu, koja u svijetu okuplja više od 150 tisuća članova.

Testiranje inteligencije 11. svibnja na Ekonomskom fakultetu Osijek (EFOS) je prvo ovogodišnje testiranje u Osijeku, kojim Hrvatska Mensa već 8. godinu u nizu održava testiranje u gradu na Dravi. Iz Hrvatske Mense posebno pozivaju učenike i studente da se prijave jer ostvaruju pravo na popust za testiranje.

„Testiranjima koja su održana posljednjih osam godina u Osijeku, a i u ostalim slavonskim gradovima, vjerujemo da potvrđujemo našu predanost u kontinuiranom održavanju testiranja s ciljem nastavka povećanja broja Mensaša u okviru podružnice Slavonija sa sjedištem u Osijeku“, ističu iz Odjela za organizaciju testiranja Hrvatske Mense.

Prijava na testiranje moguća je putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, na kojem se može pronaći više informacija o testiranju, a na kojima primarni cilj nije postati članom Hrvatske Mense, nego testirati inteligenciju, što se i naglašava na svakom testiranju. Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja. Testovi inteligencije koji se koriste su rodno i dobno neutralni, zasnivaju se isključivo na slikama, te za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, razina obrazovanja niti znanje jezika.

Kako bi se potencijalnim pristupnicima donekle približili zadaci s testiranja, u nastavku se nalaze primjeri zadataka:

Osim ugodnih druženja i zanimljivih putovanja, Hrvatska Mensa nudi članovima i niz pogodnosti, u rasponu od posebnih pogodnosti i popusta kod telekomunikacijskog operatora A1 Hrvatska do putovanja vlakom na svim relacijama unutar Hrvatske uz 50 posto popusta u suradnji s tvrtkom HŽ Putnički prijevoz, a suradnje su ugovorene i s C.I.A.K. Auto, HGSPOT, portal Telegram, Sova – škola za strane jezike, razni escape roomovi, igraonice.hr, moj-toner.com, i ostalima koje je moguće pronaći na mensa.hr/prijatelji

Sve ostale informacije o Udruzi možete pronaći na službenim stranicama www.mensa.hr

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.