Cipelcugom stižemo do Tržnice!

Obiteljski posao odlučila je nastaviti i Marija Pavošević iz Vladislavaca, čiji se roditelji bave proizvodnjom mlijeka i sira. Razne vrste sireva prodaje u zatvorenom dijelu tržnice i čini se da joj izvrsno ide.

– Ljudi vole naše sireve, a sada u predbožićno vrijeme prodaja je jako dobra, ne stignemo nasmagati sira koliko se traži. Baš se osjeti da se približavaju blagdani. Trudimo se i da ponuda bude što bolja pa osim polutvrdog kuhanog sira i škripavca imamo i sireve obogaćene raznim okusima i dodacima.

Tu su dimljeni sir, sir s crvenom tucanom paprikom, s vlascem, koprom, sa zelenom paprikom, a na prijedlog kupaca u ponudi imamo i sir s orasima, kimom, bosiljkom, origanom i češnjakom. Primarna djelatnost našeg OPG-a je proizvodnja mlijeka, a imamo i svoju siranu koju smo uspješno registrirali ove godine. Imamo 60-ak krava, a ukupno 150 goveda.

Brat i ja se bavimo prodajom i proizvodnjom, lakše nam je jer ne krećemo od nule, trebamo samo dodatno uhodati posao. Na tržnici sam svaki dan osim nedjelje i ponedjeljka. Volim prodavati na tržnici, donedavno je to radila naša djelatnica jer sam bila na porodiljskom dopustu, ali sada je beba veća i opet sam tu, rekla je Marija i dodala da i njezin suprug katkad uskoči, kad se ukaže potreba.

  • prenosimo iz magazina Tržnica Danas

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.