Pravni fakultet Osijek sustavno i aktivno sudjeluje u istraživanju, podučavanju, suradnji i promicanju pravne zaštite prekograničnih obitelji i djece. Nakon uspješno završenog projekta EUFam’s I, Pravni fakultet u Osijeku projektni je partner još jednog projekta i to “ Facilitating cross-border family life: towards a common European understanding EUFam‘s II”; – Jednostavniji život prekograničnih obitelji: ka zajedničkom europskom standardu.

Partneri: Sveučilišta u Heidelbergu (nositelj), partneri su Sveučilište u Milanu, Osijeku, Veroni, Valenciji, Lundu i Max Planck institut za međunarodno i europsko procesno pravo (Luxembourg)

Nacionalni seminar u okviru ovog projekta održat će se 07. i 08. ožujka 2019.godine na Pravnom fakultetu Osijek, Stjepana Radića 13. (dvorana I).

Program seminara slijedi projektne ciljeve i aktivnosti. Tematski fokusiran na pitanja za koja se pojavljuju u hrvatskoj sudskoj praksi. Na seminaru sudjeluju pozvani suci općinskih i županijskih sudova, djelatnici centara za socijalnu skrb, djelatnici središnjeg tijela, posebni skrbnici, odvjetnici, javni bilježnici, profesori.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.