„Lominy – multifunkcionalna mobilna platforma za modne zaljubljenike”

Riječ je o kombinaciji modnog portala (na kojem korisnici nalaze članke o relevantnim temama, imaju uvid u ponudu na tržištu i sl.), društvenih mreža (korisnik ima svoj profil, mogućnost razmjene poruka, podjele fotografija s drugim korisnicima te ostavljanja komentara i emotikona, dobivanja/kupovine savjeta od drugih korisnika aplikacije/modnih stručnjaka) i prodajne platforme (korisnika se direktno preusmjerava na internet trgovine proizvođača odjeće i modnih dodataka). Korisnicima omogućava lakšu preglednost i dostupnost šire ponude odjeće, modnih dodataka, kao i modnih savjeta, sve na jednom mjestu, uz istovremenu mogućnost njihovog interaktivnog sudjelovanja, što će odabir odjeće i samu kupovinu učiniti zabavnom, olakšati ju te omogućiti uštede novca i vremena.

 

Naime, tvrtka Lominy d.o.o. potpisala je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj: KK.03.2.2.01.0150, za provedbu projekta „Lominy – multifunkcionalna mobilna platforma za modne zaljubljenike“. Svrha projekta je kreiranje modne mobilne aplikacije koja će biti kombinacija modnog portala , društvene mreže i prodajne platforme. Time će se korisnicima omogućiti ušteda vremena i novca potrebnog za kupovinu te lakša preglednost i dostupnost šire ponude odjeće i modnih dodataka, sve na jednom mjestu.

Opći cilj projekta je omogućiti razvoj opisanog inovativnog proizvoda u komercijalno uspješan proizvod, što će omogućiti opstanak i rast novoosnovanog poduzeća, zapošljavanje stručnjaka te uspješno poslovanje na domaćem i stranim tržištima.
Time će se doprinijeti jačanju konkurentnosti mikro, malog i srednjeg poduzetništva u IT sektoru, kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj razini te povećanju atraktivnosti IT struke u lokalnoj zajednici. Opći cilj projekta predstavlja i jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u sektoru proizvodnje modne odjeće i obuće, budući da će se razvojem ove inovativne platforme otvorit mogućnost da hrvatska proizvodna poduzeća lakše ponude svoje proizvode kupcima iz cijelog svijeta putem mobilne aplikacije Lominy.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 1.393.000,00 kn
IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 1.100.000,00 kn (78,97 %)
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 01.01.2018. – 01.04.2019.

Lominy

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.