U Auli Rektorata danas je otvoren prvi “Tjedan karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera” a manifestacija će trajati do petka 17. svibnja. Cilj je razvoj karijere studenata, ali i njihovog povezivanja s poslovnim sektorom.

“Tjedan će obuhvatiti niz aktivnosti, radionica, okruglih stolova, tribina, speed-dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima, u suorganizaciji znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica osječkog Sveučilišta. Prilika je to da se student, tijekom studija, predstavi svojim poslodavcima koji mogu odabrati određene kandidate koje mogu stipendirati i unaprijediti njihovo studiranje, odnosno pomoći pri zapošljavanju”, rekla je pročelnica Centra za kvalitetu osječkog Sveučilišta, Renata Baličević.
Središnja motivacijska tribina održat će se u srijedu na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, a istoga dana na šetnici ispred novog studentskog doma održat će se Karijerni korzo na kojem će se, uz štandove potencijalnih poslodavaca, naći niz popratnih sadržaja zanimljivih studentima, ali i široj javnosti. Na Karijernom će se korzu predstaviti tridesetak uspješnih tvrtki koje surađuju s osječkim Sveučilištem.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.