Međunarodni dan Karašice, u svijetu poznatiji kao International Karašica Day, obilježava se 25. svibnja i to po prvi puta, a u trajanju od 10 dana jer Karašica to zaslužuje.

📸 15.5. – 23.5. FOTO NATJEČAJ

“Karašica teče,
idem svako veče
dragoj pod prozore”

Poznati stihovi neka vas inspiriraju za prijavu na foto natječaj na temu #ljubavnakarasici. Svjesni činjenice da ljubav na Karašici dolazi u mnogim različitim oblicima, potičemo vas da razmišljate “outside the box” i svojim objektivom uhvatite bilo koju vrstu ljubavi: muško – žensko, muško – biljka, žensko – životinja, komarac – čovjek… Sve je to ljubav, širimo ljubav! ❤ Do 23.5. imate priliku prijaviti svoje originalne fotke na društvenim mrežama Facebook i Instagram uz spomenuti hashtag, a naš stručni žiri izabrat će najbolju na centralnom događaju 25.5. uz vrijedne nagrade. Posebna kategorija bit će “nagrada publike” koju će osvojiti fotka s najviše lajkova na društvenim mrežama! 👍

🌿🌍 23.5. u 17:30h PREDAVANJE: “VODA – KRVOTOK PLANETA ZEMLJE”
održat će Dinko Župan u Srednjoj školi Valpovo. Cilj predavanja je educirati mlade ljude o važnosti očuvanja okoliša pogotovo kad su u pitanju prirodni resursi kao što je voda. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane ljude željne pozitivnog edukacijskog sadržaja pa nam se slobodno pridružite i ako niste srednjoškolac!

💪🏄‍♀️ 24.5. u 17:00h ČIŠĆENJE RIJEKE
U pripremi za veliki finale u subotu, od 17h čistimo rijeku Karašicu i njenu obalu na području preko puta i oko Centra kulture Katančić. S obzirom da imamo insajderske informacije da se u ovakvim akcijama često pronađu mnogi zanimljivi predmeti koje trenutno nećemo imenovati, vjerujemo kako će svatko tko nam se pridruži pronaći nešto za sebe.

🏃‍♀️🏃‍♂️ 25.5. od 11:00h do 16:00h
KARA*RAN – UTRKA U RIBIČKIM ČIZMAMA + KONCERTI
Centralni događaj ove manifestacije, na sam Međunarodni dan Karašice donosi vam brdo zabavnog sadržaja za odrasle i djecu uz dobru glazbu, roštilj, druženje u prirodi, izbor najbolje fotke s natječaja “#ljubavnakarasici i ekskluzivnu utrku u ribičkim čizmama Kara*ran. 😎 Ovu utrku osmislili smo jer nam prva ideja utrke u ribičkim čamcima nije uspjela s obzirom da na Karašici nema dovoljno mjesta da se dva čamca mimoiđu. Međutim, ova jedinstvena utrka u Hrvatskoj i šire pokazat će nam tko je najbrži protiv otpora rijeke na 60 m – od mosta do mosta. U moru trkačkih manifestacija, maratona i slično, neka vas baš ova potakne na zdrav život i jačanje kondicije jer je otpor rijeke jači od otpora zraka. 👏👏 Prijave za utrku primamo u inbox i na dan eventa, a oprema za utrku bit će osigurana na licu mjesta.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.