Info radionica pod nazivom „Mogućnosti financiranja MSP-ova“ održava se u okviru projekta Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.001205. lipnja 2019. godine u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac, Gospodarska zona 23, Antunovac s  početkom u 10,00 sati.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za održivi gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva.

Svrha projekta je izgradnja infrastrukture poduzetničkog inkubatora i akceleratora za pružanje stručnih usluga inovativnom poduzetništvu i usluge u predinkubacijskoj i akceleracijskoj fazi poslovanja koje mogu odgovoriti na razvojne potrebe MSP-a.

Info radionica obuhvatit će više tema zanimljivih poduzetnicima kao što su „Osnivanje poduzeća“, „Knjigovodstvo za poduzetnike“, „Priprema i provedba EU projekata za poduzetnike“, Žene u poduzetništvu – Kako uskladiti privatne i poslovne obveze?“, „Mogućnosti financiranja MSP-ova (Novi HBOR-ovi krediti uz sufinanciranje Županije za poduzetnike)“, a naglasak stavljamo na „Predstavljanje korištenja 3D printera  i edukaciju o aditivnim tehnologijama“,  najnoviju uslugu Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac.

U nastavku se nalaze Poziv i Program radionice.

klikni na Poziv Poziv na info radionicu Mogućnosti financiranja MSP-ova (Financiranje poslovnog pothvata)

klikni na Program Program info radionice Mogućnosti financiranja MSP-ova (Finaciranje poslovnog pothvata)

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.