Udruga za promicanje glazbe, sporta, kulture i očuvanja okoliša “GrenRoom” iz Valpova organizira sedmi “GreenRoom festival”, a održat će se u Perivoju dvorca Prandau – Normann u petak 23. i subotu 24. kolovoza.

“Zaokružite 23. i 24. kolovoza u svom kalendaru i uputite se put Valpova, gradića bogate povijesti i prirodnih ljepota koji u tim danima postaje atraktivna lokacija za sve željne ljetne zabave. Nezaboravan party nije jedino što greenRoom festival nudi pa tako na dnevnom programu možete uživati u nogometu u loptama, odnosno Bubble Footballu, odbojci na travi, najvećem slip’n’slide spustu u Slavoniji ili svoju snagu i izdržljivost možete testirati na Extreme Run utrci”, poručuju organizatori.

“U petak i u subotu izvođači su Elemental, Songkillers. Na elektronskom stageu nastupa naš rezident, domaći dečko iz Osijeka Marko Felinger, a uz njega sada već poznati i prepoznati Lawrence Klein. U subotu nam dnevni program donosi DJ Damien i DJ Greys dok nas u noćnom programu čekaju Goran Kolak, Osječki DJ i producent. Popularni voditelj Vedran Car također će, nadam se, privući pozornost, kao i Domagoj “Yakka” Jakić iz Nove Gradiške, koji je jedan je od najuspješnijih hrvatskih house izvođača”, najavio je predsjednik udruge Green Room Ivan Rajković.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.