Jeste li se nekada zapitali kako su nastala pojedina tehnološka rješenja koja se primjenjuju kod zrakoplova ili podmornica? Ako želite saznati možete se pridružiti prezentaciji i radionici povodom Noći šišmiša koju organizira Muzej likovnih umjetnosti iz Osijeka, Tehnički muzej Nikole Tesle iz Zagreba i JU za zaštitu prirode OBŽ na temu: ˝Tehnologije u biologiji šišmiša˝ .

Cilj obilježavanja Noći šišmiša je približiti svijet šišmiša i tehnologija koje se koriste za njihovo istraživanje. Možda ćete se iznenaditi kad saznate kojim su znanstvenicima i zašto šišmiši bili inspiracija i koja su otkrića u svijetu tehnologije nastala zahvaljujući šišmišima. U organizaciji i edukaciji djece o šišmišima pridružit će nam se Udruga studenata biologije ZOA i Udruga Biti bolji iz Osijeka.

Noć šišmiša obilježit će se u petak 13.09. 2019 u Muzeju likovnih umjetnosti Osijek ( Europska avenija 9, Osijek) s početkom u 18:00 sati, a prezentaciju i radionicu će voditi muzejska pedagoginja Katarina Ivanišin Kardum – Tehnički muzej Nikole Tesle iz Zagreba.

Ostale tajne špilje koju je umjetnički pripremio prof. Marko Babić saznati ćete na petak 13.

ULAZ SLOBODAN!

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.