U trenucima kada smo prisiljeni dodatno misliti na svoje zdravlje i zdravlje drugih, kada nam se život mijenja iz korijena i kada sve što smo do sada podrazumijevali pod normalno i uobičajeno, postaje nedostupno i nemoguće, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek donosi novost koja može vama i vašim najmlađima olakšati vrijeme koje je do sada ispunjavano nekim drugim aktivnostima.

Naime, “Vrijeme je za online priču” Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek kojoj možete pristupiti na službenom Youtube kanalu Knjižnice.

Također, koristimo priliku pozvati sve autore slikovnica i dječjih priča koji su voljni podržati projekt, da nam u skladu s autorskim pravima i u dogovoru s izdavačima, šalju svoje video zapise. Snimljene video materijale na kojima čitate vaša djela molimo da pošaljete putem Google Drive poveznice ili nekog sličnog servisa na adrese elektronske pošte bsimun@gskos.hr ili gisko@gskos.hr.

U pošti, uz poveznicu, molimo vas navedite i podatke za koje želite da budu navedeni uz video zapis.

Kako bi što bezbolnije prebrodili novonastalu situaciju i u isto vrijeme osigurali širenje kulture i pisane riječi, unaprijed zahvaljujemo na suradnji svim ljudima dobre volje i još boljih djela.

Više informacija može se dobiti na broj telefona:
• Posudbeni odjel za odrasle GISKO 031/211-233

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.