Kina će daljnje povećati kapacitet međunarodnog zračnog terentnog prometa radi stabilizacije opskrbnih lanaca

Kine će poduzeti daljnje korake za jačanje kapaciteta u međunarodnom zračnom teretnom prometu zemlje radi stabilizacije opskrbnih lanaca, odlučeno je u utorak na izvršnom sastanku Državnog vijeća kojim je predsjedao premijer Li Keqiang.

Premijer Li Keqiang je istaknuo kako razvoj međunarodne logistike i usluga dostave mora biti ubrzan radi održavanja neometanog poslovanja industrijskih lanaca.

S zrakoplovnim putničkim uslugama koje su u padu diljem svijeta zbog epidemije se smanjio obujam tereta koji prevoze putnički zrakoplovi i troškovi prijevoza su znatno porasli, rekao je Li.

Tijekom odgovora na epidemiju su izašle na vidjelo slabe karike u našim kapacitetuma za zrakoplovni prijevoz. “Moramo potaknuti međunarodne i domaće zrakoplovne prijevozne usluge i povećati naše kapacitete međunarodnog zrakoplovnog teretnog prometa kako bi spriječili moguće šokove za opskrbni lanac i olakšali obnovu poslovnih operacije,” rekao je.

Međunarodne glavne zračne luke u regijama s ispravnim uvjetima kao što su Peking, Tianjin, Hebei, delta rijeke Jangce, Guangdong, Hong Kong, Makao, Chengdu i Chongqing će 24 sata svakog dana pružati carinske usluhe i unaprijediti učinkovitost sigurnosnih provjera i carinski proces.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.