Tvrtka Elektromodul priopćila je kako od srijede, 22. travnja, ponovo kreće naplata parkinga u Osijeku. Istekao je rok od trideset dana, koliko je bila prva preporuka Stožera civilne zaštite, priopćio je koncesionar.

U međuvremenu, Grad Osijek donio je odluku kojom predlaže Elektromodulu da ne naplaćuje parkiranje do 4. svibnja.untitled.png

“Još jednom naglašavam da je ovdje riječ o prijedlogu odnosno preporuci Stožera. U skladu s time, koncesionar prema Ugovoru o koncesiji ima pravo ne uvažiti našu preporuku te započeti s naplatom parkiranja od srijede 22. travnja”, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota na društvenim mrežama.

Elektromodul je, očito, zanemario tu preporuku Grada Osijeka tako da je dirketorica, Marija Taslidžić danas poslala priopćenje za javnost u kojem naglašava kako koncesijska djelatnost naplate parkiranja u Osijeku počinje 22. travnja. 

Svim korisnicima koji imaju povlaštene i komercijalne mjesečne karte za parkiranje one će biti produžene automatski. Riječ je o mjesečnim i godišnjim kartama za invalide, stanare i tvrtke.

Kako bi se građani prilagodili nastavku naplate sutra neće biti naplaćivane kazne nego će svi koji ne plate parkirnu kartu biti pismeno upozoreni.

 

  • izvor: Radio Osijek

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.