Kineski premijer Li Keqiang je u nedjelju upozorio da bi trebalo biti stvoreno više poznatih robnih marki radi zadovoljavanja kineske nadogradnje potrošnje i nacionalog razvoja.

Poticanje rasta robnih marki i neprestano podizanje kvalitete i utjecaja kineskih proizvoda i usluga je važan aspekt provedbe strategije proširenje domaće potražnje i promicanja razvoja visoke kvalitete, rekao je Li u poruci internetskom događanju za Kineski dan robnih marki 2020.

Pozvao je na provedbu razvojne strategija pokretane inovacijom, neprestano promicanje masovnog poduzetništva i inovacije, pridržavanje stavljanja kvalitete na prvo mjesto, produbljenje svjesnosti o robnim markama među cijelim društvom i predvođenje tvrtki na održavanje duha profesionalizma i vještine, kako bi bilo stvoreno više poznatih robnih marki visoke kvalitete.

Događaj, u organizaciji Nacionalnog povjerenstva za razvoj i reformu, vodećeg tijela za gospodarski planiranje u Kini i ministarstava trgovine te poljoprivrede i ruralnih poslova, kao i općinske vlade Šangaja, je sadržavao internetsku kinesku izložbu robnih marki i internetski međunarodni forum sa sudjelovanjem više od 1 300 tvrtki.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.