Kineski predsjednik Xi Jinping je naglasio napore za osiguravanje odlučne pobjede u izgradnji umjereno prosperitetnog društva u svakom pogledu i brisanju siromaštva.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno izjavio tijekom inspekcijske ture u sjeverozapadnoj kineskoj Autonomnoj regiji Huija Ningxia.

Xi je istaknuo potpunu provedbu odluka i planova Centralnog komiteta KPK, naporan rad na nadilaženju utjecaja bolesti COVID-19 i davanje prioriteta osiguravanju stabilne zaposlenosti i života ljudi.

Potrebni su napori za nastavak izgradnje prekrasne nove regije Ningxia s ekonomskim prosperitetom, etničkim jedinstvom, prekrasnim okolišem i dobro situiranim stanovnicima, rekao je.

Tijekom inspekcijskog puta od ponedjeljka do srijede je Xi posjetio mnoga mjesta, uključujući gradove Wuzhong i Yinchuan kako bi se raspitao o nastojanjima za koordinaciju redovitog obuzdavanja epidemije s gospodarskim i društvenim razvojem, učvršćenju ostvarenja u ublažavanju siromaštva, jačanju ekologije i zaštite okoliša i promicanju etničkog jedinstva i napretka.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.