Nakon “Kulture na kotačima” Grad Osijek i osječki Centar za kulturu, primjereno novoj situaciji, organiziraju “Kulturu u parku”. Dva će tjedna Osječani uživati u koncertima, filmskim projekcijama, predstavama i brojnim drugim kulturnim sadržajima u Parku kralja Petra Krešimira IV.

Tijekom korona lockdowna Grad Osijek i Centar za kulturu doveli su kulturna događanja pod naše prozore, u gradske četvrti i na ulice, a jedinstveni je projekt poznat pod nazivom „Kultura na kotačima”. Primjereno novoj situaciji, još uvijek na otvorenom, Osječani će uživati u koncertima, predstavama i filmskim projekcijama, a sada nas kultura okuplja u parku. Projekt „Kultura u parku” na konferenciji za novinstvo predstavili su zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš i ravnatelj Kulturnog centra Osijek Ivan Kristijan Majić.

“Projekt “Kultura na kotačima” iznimno je uspio i doveo je kulturu Osječanima koji su, poštujući mjere izolazije, ostali u svojim domovima. Kako su mjere popustile, vrijeme je za nove programe, a okupljanje na otvorenom, u jednom osječkom parku pravo su rješenje za ljetne večeri”, rekla je osječka zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.