Kineski predsjednik Xi Jinping pozvao je u subotu mlade dužnosnike da ojačaju svoje sposobnosti rješavanja praktičnih problema, budu spremni djelovati i biti u stanju postići stvarne ishode.

Povijest je napredovala rješavanjem problema, naglasio je Xi, napominjući da, vodeći ljude u revoluciji, gradnji i reformama, Partija ima za cilj rješavanje praktičnih problema u naciji.

Suočavajući se s trenutnom složenom situacijom i teškim zadatkom, Xi je rekao da je hitno potrebno da službenici ojačaju svoju sposobnost u rješavanju problema, dodajući da je također neizbježan zahtjev za rast mladih dužnosnika.

Dužnosnici, posebno mladi, moraju ojačati svoje političke sposobnosti i druge sposobnosti u smislu istraživanja i proučavanja, donošenja znanstvenih odluka, unapređenja temeljnih reformi, reagiranja u hitnim slučajevima, interakcije s ljudima i provođenja politika, rekao je Xi.

Xi ih je također pozvao na suočavanje s problemima, spremnost na djelovanje i spremnost za postizanje dobrih rezultata te rješavanje poteškoća.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.