Kupovina na „uvijek otvorenom uvoznom sajmu“ u Pudongu

Treći Kineski međunarodni uvozni sajam je 4. studenog započeo u Šangaju, a s obzirom na prevenciju epidemije bolesti COVID-19 su posjetitelji uglavnom kupci i nije predviđen dan za javnost na sajmu. Iz kojih zemalja ili područja su izlagači sajma? Kako obični potrošači mogu osjetiti šarm sajma? Gdje se mogu kupiti proizvodi izloženi na sajmu? Odgovore na ova pitanja možete pronaći na paviljonima zemalja s temom Pojasa i puta u Sunland Mallu u šangajskoj četvrti Pudong.

Kupci mogu kupiti sapune iz Sirije, med iz Čilea, šunke iz Španjolske, kao i mnoge uvozne proizvode s oznakom novih proizvoda sajma, a na glavnom ulazu tih paviljona, koji ukupno zauzimaju 7000 kvadratnih metara, je ogroman LED zaslon koji posjetiteljima pokazuje slike o Pojasu i putu te se u paviljonima mogu vidjeti različiti sadržaji iz zemalja i područja Pojasa i puta, kao što su zgrade, kultura i proizvodi, kako bi se posjetitelji upoznali s povezanim zemljama i područjima i stvorili mostove za razmjenu kulture i proizvoda.

Na paviljonima izlaže od 20 zemalja i područja poput Tajlanda, Španjolske, Japana, Južne Koreje, Rusije, Sirije, Irana i Južne Afrike, a među njima su neke zemlje i područja koji imaju proizvode izložene i na uvoznom sajmu, kao što su Tajland, Belgija, Ukrajina, Češka, Japan, Južna Koreja, Sirija i Južna Afrika.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.