Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi. Djedice i bakice Mrazovi stižu u subotu, 5. prosinca uz poštivanje svih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite, tako da će ove godine izostati druženje s djecom na glavnom osječkom trgu.

U Osijeku će djedice i bakice Mrazovi na motociklima prodefilirati ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana. I ove godine Motomrazovi će posjetiti Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, već tradicionalno darivati i djecu u Dječjem domu Klasje u Zagrebačkoj ulici uz napomenu kako neće biti kontakta sa djecom osim vizualnog, te se neće ulaziti u prostorije domova.

Vremenski raspored za akciju Motomrazovi 2020.
Subota, 5. prosinca 2020.
9,00 – okupljanje ispred službenih prostorija MK Osijek, Sv. L. B. Mandića 172, Športska zračna luka Čepin, Osijek u subotu 05.12.2020.
10,00 – polazak do Doma za odgoj djece i mladež Osijek, Vinkovačka 61 (zadržavanje do 10,30 sati)
10,30 sati – polazak do Dječjeg doma Klasje, Zagrebačka ulica, gdje će se zadržati do 11,00 sati
Zbog pridržavanja epidemioloških mjera ove godine, na žalost, Motomrazovi se neće družiti s djecom niti u domovima niti u središtu grada kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja ljudi na trgu Ante Starčevića.
Nakon posjeta Klasju predviđen je povratak do prostorija Moto kluba Osijek u ul. Sv. L.B. Mandića bb, Osijek.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.