CMG-ov 4K dokumentarni film “Uživanje u Makau” imao svečanu premijeru

Makao, kojeg je Organizacija Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) odredila za “prijestolnicu kreativnih kulinarskih gradova”, predstavit će svoje okuse publici u velikom 4K dokumentarcu.

Ceremonija prikazivanja filma “Uživanje u Makau”, koji su zajednički proizveli China Media Group (CMG) i Posebna upravna regija Makao (SAR), održana je u subotu u Makau.

Kuhinja Makaoa uvijek je bila jedan od prepoznatljivih elemenata miješanja kineske i zapadne kulture u Makau. Bez obzira radi li se o kantonskoj kuhinji, portugalskoj kuhinji ili o dim sumu i grickalicama, iza ukusne hrane leži posebna povijesna pozadina i kultura Makaa.

Predsjednik CMG-a Shen Haixiong izrazio je nadu da dokumentarac može igrati aktivnu ulogu u prevladavanju utjecaja pandemije, obnavljanju turizma i promociji kulturnih marki u Makau.

Potpredsjednik Nacionalnog odbora Kineske narodne političke savjetodavne konferencije (CPPCC) Ho Hau Wah, izvršni direktor Makaa Ho Iat Seng, predsjednik CMG-a Shen Haixiong i drugi dužnosnici prisustvovali su događaju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.