Dok država strogim epidemiološkim mjerama pokušava zaustaviti COVID-19 pandemiju, mladi imaju velikih problem s pronalaskom posla te bilježe veliki rast nezaposlenosti. Značajan broj mladih radi na studentske ugovore ili na ugovore na određeno koji se lako raskidaju.

Savjet mladih grada Osijeka odlučio je među prvima u Hrvatskoj reagirati na ovaj problem te organizirati konferenciju pod nazivom „Kako do posla za vrijeme COVID-19“ gdje će mlade kroz tri edukacije naučiti kako naći i dobiti posao za vrijeme pandemije.

Konferencija je besplatna za sve mlade do 30 godina. Polaznike čekaju stručnjaci iz marketinga, komunikacije i pisanja životopisa koji će pomoći mladima da dobiju posao unatoč pandemiji korona virusa.

Savjet mladih grada Osijeka svjestan je činjenice da postoji jako velik broj mladih ljudi koji su u ovoj godini završili svoje obrazovanje te u ovom trenutku imaju velikih poteškoća s pronalaskom posla.

Konferencija „Kako do posla za vrijeme COVID-19“ održat će se u srijedu 30. prosinca u vremenu od 10 do 16 sati.

Program se sastoji od tri edukacije:
• 10:00: „I my job!“ – kako skupljanjem lajkova doći do posla?
• 12:00: „Rasturi na razgovoru na posao?“ – važnost komunikacijskih vještina
• 14:00 „Kako uspješno pronaći posao?“ – napiši vrhunski CV i motivacijsko pismo

Prijave traju do 29. 12. 2020., a svi zainteresirani prijaviti se mogu putem prijavnog obrasca na linku: http://bit.ly/38AU3Tp

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.