Predsjednik Zoran Milanović posjetio potresom pogođeno područje

Milanović je na glavnom petrinjskom trgu kratko porazgovarao s volonterima, kuharima, vatrogascima i članovima Crvenog križa te je s njima nazdravio i popio rakiju. Zahvalio im je na svemu što su dosad učinili.

Dojam je da se stvari, uz poteškoće koje su normalne u ovakvim situacijama, odvijaju, to neće ići preko noći, rekao je Milanović.

Vidio sam da ljudi rade, da su statičari na terenu. Čuo sam se s premijerom, neke stvari prodiskutirao, nisam došao potpuno nepripremljen. Došao sam obići ljude, dodao je.
– Nemam odgovor na pitanje je li Pleter trebao doći ranije. To je firma koja uglavnom radi s Ministarstvom obrane. Ne znam kakvu razliku čini Pleter, i kakav doprinos daje, a to ne bi mogli napraviti lokalni ugostitelji kroz oblik javnih radova. Pleter je zaštićen kao lički medvjed tako da 90 posto svog posla radi s državom. Ja bih bio sretniji da to rade petrinjski i sisačk ugostitelji koji ionako ne mogu raditi zbog korone, rekao je Milanović.

Tu se kokošarilo, ili su projekti loši ili je netko krao na materijalu. Ovdje nema profita, ovo je kokošarenje i potkradanje, koga ćete optužiti, ne vidim što bi tu DORH imao za raditi, to je otišlo u zastaru, rekao je o lošoj poslijeratnoj obnovi.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.