Iz tvrtke Rimac automobili najavili su da uskoro planiraju početi sa serijskom proizvodnjom njihovog modela C_Two.

“Hodam ovdje i gledam kako se nakon 10 godina krvi, znoja i suza sve ovo slaže – kakav osjećaj. Predserijska proizvodnja raste i pripremamo se za proizvodnju automobila za kupce. Kapa dolje ljudima koji su omogućili da se ovo dogodi. Svi njihovi potpisi bit će na svakom kupčevom automobilu – i figurativno i doslovno”, napisao je Mate Rimac na svom Facebooku profilu.

Podsjetimo, predserijska faza proizvodnje počela je u prosincu. Do sada je izrađeno nekoliko prototipova za razna testiranja, crash testove i procese homologacije.

Već je ranije Mate Rimac najavio kako će prvi primjerci iz proizvodnje električnog hiper-automobila C_Two biti isporučeni ove godine.

“Gledamo prema budućnosti. U prosincu smo počeli s proizvodnjom predserijskih primjeraka, a sada već napredujemo prema serijskoj proizvodnji C_Twoa. Predserijski modeli koristit će se za daljnja manja podešavanja, testove homologacije i trajnosti, eksperimentiranja s trimom, podešavanje NVH-a i globalnu ocjenu proizvoda. Pred nama je važna godina”, objavljeno je na Facebook profilu tvrtke Rimac Automobili početkom ove godine.

Foto: Goran Stanzl/Pixell

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.