Donacija Mesne industrije Ravlić potresom pogođenim područjima

Mesna industrija Ravlić pomaže potresom pogođenim područjima.

Kako su naglasili u priopćenju:

2021. godina započela je uz teške vijesti i nesretne događaje koji su zadesili područje Petrinje i Siska. Potres koji je zatresao to područje, “prodrmao” je i cijelu Hrvatsku. Tisuće i tisuće ljudi pokrenuli su se i pomogli pogođenom području i njegovim stanovnicima.

Ponosni smo što smo i mi bili u mogućnosti dati svoj doprinos. Unutar Mesne industrije Ravlić zaposlenici su od prvog dana nakon potresa prikupljali financijska sredstva za donaciju, kojoj se pridružila i naša tvrtke te je ukupni iznos zajedničke pripremljene donacije 60.000 kn. Prikupljena sredstva bit će ciljano usmjerena u pomoć pri obnovi kuća dviju obitelji, od kojih je jedna obitelj zaposlenika Mesne industrije Ravlić. Sanacija krova glavni je prioritet jedne obitelji, dok će druga financijska sredstva usmjeriti u radove unutar kuće te čak, prema njihovoj želi, podijeliti dio donacija sa susjedima kojima je također kuća stradala u potresu.

Uz ovu donaciju, Mesna industrija Ravlić donirala je i gotovo tonu mesa za obroke koje su hrvatski chefovi u sklopu inicijative Chef kuha doma pripremali za sve stanovnike potresom pogođenih područja neposredno nakon potresa. Štoviše, naši proizvodi bili su u Petrinji i Sisku već nekoliko sati nakon nesretnog događaja.

Mesna industrija Ravlić uvijek se spremno odaziva pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a i ovom donacijom izražavamo svoju solidarnost i zajedništvo. Još jednom zahvaljujemo svim našim zaposlenicima na donacijama i svim naporima koje su uložili kako bismo zajedno pomogli unesrećenima. Važno je da ih ne zaboravimo, da imamo na umu kako je onima koji su ostali bez krova nad glavom sve teže kako dani prolaze. Vrijeme za dobročiniteljstvo i humanitarne aktivnosti nije gotovo. Potresi i dalje ne staju, ne stajemo ni mi. istaknuli su iz Uprave Mesne industrije Ravlić.

Mesna industrija Ravlić iznimnu pozornost posvećuje podršci zajednici u kojoj posluje i redovito donacijama pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, a za svoje aktivnosti nagrađeni su i nagradom Johann Kohlhoffer za Filantropa godine 2019. Slavonije i Baranje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.