Kohorta: veže nas ljubav prema NK Osijeku, a ne gradonačelnički kandidati

Udruga građana Kohorta priopćenjem se obratila javnosti u kojem ističu da ne daje podršku bilo kojem potencijalnom kandidatu za gradonačelnika Osijeka, a potaknuti su, kako kažu, time što se u neslužbenoj predizbornoj kampanji “Kohorta spominje kao glasački argument”.

Priopćenje za javnost Udruge građana Kohorta prenosimo u cijelosti:
“S obzirom na to da se u posljednjih nekoliko dana lagano zahuktava neslužbena predizborna promidžbena kampanja u utrci za budućega gradonačelnika grada Osijeka te da se među potencijalnim gradonačelničkim kandidatima Kohorta spominje kao glasački argument. Osjećamo potrebu ovim putem istaknuti da Udruga građana Kohorta Osijek, odnosno navijačka skupina Kohorta kao kolektiv, ne daje podršku ni jednom od mogućih gradonačelničkih kandidata, jer među nama, u duhu demokracije i pluralizma, ima simpatizera i članova najrazličitijih političkih opcija, koji će se, sukladno vlastitim preferencijama, individualno očitovati o svome favoritu na lokalnim izborima za dužnost gradonačelnika grada Osijeka. Stoga sve eventualne manipulativne pokušaje prikazivanja Kohorte u političkim promidžbenim kampanjama kao navijačkoga kolektiva koji stoji iza nekoga od gradonačelničkih kandidata, bilo od strane medija, bilo od strane samih kandidata, smatramo zloporabom našega imena i jeftinim politikantstvom.
Ono što nas sve skupa veže, bez obzira na političke boje i dresove, jest lokalpatriotizam, ljubav prema bijelo-plavoj boji, gradu Osijeku i NK Osijeku”.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.