Kina će ove godine uspostaviti još 20 centara za prava intelektualnog vlasništva

Kina ove godina planira diljem zemlje uspostaviti još 20 centara kako bi omogućila brže usluge i smanjila trajanje i troškove zaštite prava intelektualnog vlasništva, objavilo je kinesko nadzorno tijelo za prava intelektualnog vlasništva.

Plan za uspostavu centara je dio neprestanih kineskih nastojanja u jačanju zaštite prava intelektualnog vlasništva, rekli su ranije ovog tjedna iz Nacionalne uprave za intelektualno vlasništvo. Do sad je zemlja uspostavila više od 60 centara za zaštitu prava intelektualnog vlasništva i brze uslužne centre za intelektualno vlasništvo, pružajući jednostavnu, učinkoviti i jeftinu pomoć tržišnim entitetima.

Uprava je uspostavila centre za zaštitu prava intelektualnog vlasništva radi rješavanja poteškoća u prikupljanju dokaza i smanjivanja vremena za obradu i troškova povezanih sa sporovima oko intelektualnog vlasništva, dok je cilj brzih uslužnih centara za intelektualno vlasništvo pružanje industrijskim grupama na razini okruga brzu reviziju, potvrdu i zaštitu prava intelektualnog vlasništva.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.