HPD Lipa: Notama zajedno od srca srcu

Nakon što su se početkom siječnja uključili u akciju Zajedno za Glazbenu, čiji je cilj obnova potresom razrušene Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku, lipaši su se odazvali i pozivu na humanitarnu akciju Notama zajedno od srca srcu.

Riječ je o apelu za pomoć brojnim članovima različitih pjevačkih i plesnih skupina Sisačko-moslavačke županije, koji su stradali u potresima 28. i 29. prosinca 2020. godine. Novčane donacije lipaša već su uplaćene na račun organizatora – Vokalni ansambl „Lipe“ iz Siska, koji će se, u suradnji s predsjednicima drugih društava s područja spomenute županije, pobrinuti da novac bude uručen najpotrebitijima.

Ova bi se cjelokupna akcija, nakon stabilizacije stanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, trebala razviti u projekt organizacije i realizacije koncerata na kojima bi se okupila društva koja su sudjelovala u humanitarnoj akciji te time podržala članove prijateljskih društava s potresom zahvaćenog područja. Članovi HPD-a „Lipa“, kao i zborovi u većem dijelu svijeta, nisu u mogućnosti održavati probe i nastupe zbog epidemioloških mjera. Nadamo se što skorijem povratku normalnim aktivnostima i druženju uz pjesmu. Do tada šaljemo poruku podrške prijateljima pjevačima istoimenoga zbora „Lipe“ i svim članovima zborova koji su stradali u razornome potresu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.