Xi Jinping pozvao China Daily na promicanje razmjene između Kine i svijeta

Kineski predsjednik Xi Jinping je pozvao novine China Daily na predstavljanje istinskog, višedimenzionalnog i panoramskog pogleda na Kinu i pružanje novih doprinosa razmjenama i komunikaciji između Kine i svijeta.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno napisao u čestitki povodom 40. godišnjice izlaženja novina.

Ove novine na engleskom jeziku su osnovane 1. lipnja 1981. Nakon 40 godina su se razvile u globalnu, višejezičnu, multimedijsku informativnu platformu, čiji naklada doseže 700 000, a broj korisnika multimedijskih proizvoda prelazi 350 milijuna.

U pismu je Xi toplo i srdačno pozdravio sve zaposlenike i prijatelje u novinama.

Xi je napisao kako se nada da će China Daily uzeti 40. godišnjicu osnutka kao novo polazište i imati na umu odgovornost za povezivanje Kine i svijeta.

Također je pozvao na inovativan pristup radi bolje komunikacije s međunarodnim čitateljima, uspostavu komunikacijskog okvira za sve medije i izgradnju visokokvalitetne ekipe, kako bi se proširio globalni utjecaj novina i bolje upoznalo svijet razvojnom filozofijom, putem i dostignućima Kine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.