Članak Xija Jinpinga o učenju povijesti Partije objavljen u časopisu Qiushi

Članak Xi Jinpinga, generalnog sekretara Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK), o učenju povijesti KPK-a objavljen je u četvrtak u ovogodišnjem 13. broju časopisa Qiushi, vodećeg magazina Centralnog komiteta KPK-a.

U članku Xi, također kineski predsjednik i predsjednik Centralne vojne komisije, naglašava važnost poznavanja povijesti Partije i zadržavanja povjerenja u snažno vodstvo KPK-a.

Napisao je da bi učenje povijesti Partije, uključujući njezina izvanredna postignuća, naporan put, povijesno iskustvo i lijepe tradicije, pomoglo boljem razumijevanju njenih sposobnosti i snaga socijalizma s kineskim karakteristikama, kao i razloga zbog kojih marksizam djeluje.

Xi je pozvao članove Partije da steknu duboko razumijevanje povijesne neizbježnosti održavanja vodstva Partije, ojačaju njihovo povjerenje u vodstvo Partije i nepokolebljivo slijede put socijalizma s kineskim karakteristikama.

Također je naglasio važnost jačanja vjere u marksizam i komunizam, vjere u socijalizam s kineskim karakteristikama i povjerenja u ostvarenje pomlađivanja kineske nacije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.