Službeno: Kinesko izaslanstvo podržava zajedničke napore kako bi Olimpijske igre u Tokiju bile uspješne

Visoki kineski olimpijski dužnosnik izrazio je u ponedjeljak podršku Olimpijskim igrama u Tokiju, rekavši kako je Kina spremna surađivati ​​sa svim sudionicima kako bi predstojeće Igre bile uspješne.

Kinesko izaslanstvo visoko cijeni naporan rad koji je Japan uložio u organizaciju Olimpijskih igara u Tokiju, rekao je Liu Guoyong, glavni tajnik kineskog izaslanstva.

Kako se pandemija bolesti COVID-19 širi svijetom, Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Tokiju i svi sektori japanskog društva, uz podršku Međunarodnog olimpijskog odbora i ostatka svijeta, prevladali su mnoge prepreke kako bi pripremili lijepu pozornicu za svi sportaši da ostvare svoje olimpijske snove.

Vidjeli smo velike napore koje je Japan uložio u pružanje svih usluga raznim delegacijama, a naši sportaši, treneri i osoblje osjećali su toplinu i prijateljstvo osoblja i volontera organizacijskog odbora, rekao je Liu.

Liu je ponovio da se kinesko izaslanstvo strogo pridržava pravila koja su organizatori usvojili kako bi spriječili i kontrolirali epidemiju i pozvao sva olimpijska izaslanstva da pruže punu podršku i suradnju s organizatorima kako bi igre bile uspješne i omogućili sportašima da sjaje na pozornici.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.