Uspješno organiziran Mačevalački kamp u Osijeku

U osječkom Gradskom vrtu, od 24. do 29. kolovoza 2021. godine održava se OSIJEK FENCING CAMP koji okuplja sve kategorije i veterane osječkih i gostujućih hrvatskih sportaša kao i sportaša iz susjednih zemalja. Prijavljeno je više od 60 sportaša iz svih kategorija, a kamp je prije svega namijenjen osječkim mačevateljima. U subotu, 28. kolovoza 2021. godine posjetili su ga zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić te zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin.

– Drago mi je da sam danas ovdje na mačevalačkom kampu koji se uspješno organizira već nekoliko godina. Čestitam organizatorima koji su unatoč pandemiji uspjeli prirediti uspješna natjecanja, dodatne treninge, ali i edukacije za nove suce – kazao je zamjenik župana Mato Lukić, a zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin je dodao:

– Veseli me vidjeti puno mladih u nekoliko dobnih kategorija koji su jamac svijetle budućnosti osječkog sporta. U organizaciji kampa ogroman doprinos dao je Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek koji je osnovan 2011. godine, a u deset godina mukotrpnog rada silno doprinio popularizaciji sporta. Oni su ogromna dodana vrijednost našeg grada zbog čega im nudimo podršku u budućem radu – istaknuo je Vulin.

Organizacijski tim Mačevalačkog kampa čine treneri Osijeka Branko Lozančić, Marija Lozančić te Zdenko Kurtović. Ispred Zagrebačkog Mačevalačkog saveza bit će treneri Filip Vuković, Martina Zmaić i Marin Fabijanić, a u ispomoći će biti trener Tomi Aleksandrovski iz Makedonije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.