ZOI u Pekingu 2022. izdale drugo izdanje Priručnika

S manje od dva mjeseca do Zimskih olimpijskih igara (ZOI-a) u Pekingu 2022., organizacijski odbor je s Međunarodnim olimpijskim odborom (MOO-om) i Međunarodnim paraolimpijskim odborom (MPO-om), objavio drugo izdanje Priručnika u kojem su navedene mjere protiv bolesti COVID-19 tijekom igara.

Poput prvog izdanja, Priručnik je izašao u zasebnim verzijama za sportaše i dužnosnike ekipa, kao i druge sudionike, uključujući olimpijsku i paraolimpijsku obitelj, tisak i ostale medije, međunarodne saveze i opću radnu snagu.

Najnovija ažuriranja uključuju informacije koje su izravno zatražili sudionici i iz podataka o rezultatima različitih sastanaka održanih od listopada, s dodatnim informacijama o cijepljenju, zahtjevima za carinski ulazak, rezervacijama letova, testiranju prije polaska, razdoblju prije igara, sustavu zatvorene petlje; smještaju, prijevozu, hrani i piću, nadzornom testiranju, praćenju zdravlja, upravljanju bliskim kontaktima i razdoblju između zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara.

Uključen je i odjeljak “Ključne točke koje treba zapamtiti” koji pomaže sudionicima u prolasku kroz svaku fazu iskustva tijekom igara.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.