Za promet se zatvara dio Čepinske

Počela je izgradnja podvožnjaka u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića i zbog toga se od sutra za promet zatvara dio “Čepinske” te Anina i Kranjčevićeva. Radovi bi, kako je predviđeno, trebali biti završeni sredinom 2023. godine.

Zbog izvođenja radova na izgradnji podvožnjaka u Ulici sv. L.B. Mandića, od četvrtka 16. prosinca 2021. na snagu stupa privremena obustava prometa na sljedećim cestama:

• u Ulici sv. L.B. Mandića na dionici od kolnog ulaza u trgovačko društvo Bijelić-Co do kolnog ulaza u Židovsko groblje,

• u Ulici sv. Ane od kolnog ulaza u Groblje sv. Ane do Ulice sv. L.B. Mandića,

• u Ulici S.S. Kranjčevića od kućnog broja 5 do Ulice sv. L.B. Mandića.

Očekivano trajanje privremene regulacije prometa i preusmjeravanja prometa na obilazne pravce je do srpnja 2023. Promet će se odvijati okolnim obilaznim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji.

Uz izgradnju samoga podvožnjaka, radovi uključuju denivelaciju ceste ispod željezničke pruge Osijek – Zagreb, gradnju dvaju mostova – cestovnog i željezničkog, kao i ceste ispod mostova te gradnju pješačke i biciklističke staze, javne rasvjete i oborinske odvodnje.

Projekt izgradnje podvožnjaka u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića vrijedan je 54,4 milijuna kuna te 85 posto sufinanciran iz Kohezijskog fonda Europske unije i 15 posto iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.