“Humanost bez granica” projekt je kojim se nastoji prikupiti novac za socijalno ugroženim građanima i osobama u riziku od siromaštva. U dvorištu Stare pekare, u subotu 18. prosinca održat će se modna revija od koje sav prihod ide udruzi Rijeka ljubavi, koja skrbi o tim ljudima.

“Humanost bez granica” je projekt koji Vijuga j.d.o.o. (poslovni subjekt iz Osijeka koji stvara svijet većih mogućnosti za umjetnike, ljubitelje umjetnosti) organizira u suradnji sa studentskom udrugom META s Ekonomskog fakulteta u Osijeku i makedonskom dizajnericom Danielom Petkovskom.

Svrha projekta je, kroz održavanje modne revije, prikupiti novčana sredstava te na taj način uljepšati blagdane korisnicima osječke humanitarne udruge “Rijeka ljubavi”, neprofitne organizacija koja pomaže socijalno ugroženim građanima te osobama u riziku od siromaštva.

Revija će se održati u obnovljenom dvorištu Stare pekare u osječkoj Tvrđi, 18. prosinca, s početkom u 18 sati. U reviji će sudjelovati nekadašnji učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna iz Osijeka, zajedno s dizajnericom Danielom Petkovskom. Uzvanici će tada imati priliku kupiti dizajnerske komade odjeće makedonske dizajnerice, a sav prihod ide kao donacija u udrugu “Rijeka ljubavi”.

S obzirom na epidemiološke prilike, broj ljudi je ograničen, ali će postojati mogućnost praćenja događaja preko online platformi.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.