Centralni komitet KPK-e i Državno vijeće čestitali kineskoj delegaciji na postignućima na ZOI-u

Centralni komitet Komunističke partije Kine (KPK-e) i kinesko Državno vijeće su poslali čestitku kineskoj delegaciji na najboljem kineskom nastupu u povijesti na Zimskim olimpijskim igrama (ZOI-u) u Pekingu 2022., koje su završile u nedjelju.

Osvojivši devet zlatnih medalja, četiri srebra i dvije bronce, delegacija je postigla najbolje rezultate u povijesti kineskih nastupa na Zimskim olimpijskim igrama.

Delegacija je pohvaljena jer je zaslužila priznanje za Kinu i narod te dala važan doprinos uspjehu organizacije Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

Članovi delegacije su u olimpijskoj areni pokazali visoki moral i sportsko umijeće kao sportaši u novom dobu, što zorno prikazuje olimpijski duh i kinesko sportsko držanje, stoji u čestitci.

Članovi delegacije su pozvani da kontinuirano poboljšavaju snagu Kine u natjecateljskim sportovima i daju nove i veće doprinose širenju dobitaka angažiranja 300 milijuna ljudi u zimskim sportovima, kako bi izgradili Kinu u snažnu sportsku naciju i ostvarili kineski san o nacionalnom preporodu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.