I u ožujku nastavljamo s GISKO književnim kvizovima, a ovaj petak rješavamo kviz o djelima talijanske spisateljice Elene Ferrante, jedne od najvažnijih imena suvremene svjetske književnosti. Njezin stvarni identitet nije poznat javnosti, a njezini su romani prodani u milijunima primjeraka diljem svijeta te objavljeni u više od 40 zemalja.

Kviz “Elena Ferrante” igramo u petak, 25. ožujka 2022. godine s početkom u 20.00 sati putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://play.myquiz.org/p/813145 .

Svaki posljednji petak u mjesecu pridružite nam se u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari.

Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže (npr. Facebook) kako bismo mogli kontaktirati pobjednika na kraju godine.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice.

Više informacija može se dobiti na broj telefona:

  • Posudbeni odjel za odrasle GISKO 031/211-233

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.