Xi predsjedao sastankom vodstva KPK-e o hitnom odgovoru na zrakoplovnu nesreću

Stalni odbor Političkog biroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) je u četvrtak održao sastanak kako bi saslušao izvješće o hitnom odgovoru na nedavnu nesreću zrakoplova China Eastern Airlinesa.

Xi Jinping, generalni sekretar Centralnog komiteta KPK-e, je predsjedao sastankom, na kojem je određen raspored daljnjeg rada.

Nakon zrakoplovne nesreće je Xi je zapovjedio trenutno pokretanje hitne intervencije i sveobuhvatne napore za potragu i spašavanje te pravilno rješavanje posljedica, potaknuvši na napore kako bi se identificirali uzroci nesreće te utješilo obitelji žrtava i pružila im se pomoć, istaknuto je na sastanku.

Pozvao je na davanje prioriteta ljudima i njihovim životima tijekom rješavanja posljedica zrakoplovne nesreće u kojoj su poginule 132 osobe.

Istovremeno bi objava povezanih informacija trebala biti pravovremena, točna, otvorena i transparentna, kako bi se odgovorilo na zabrinutost javnosti.

Na sastanku je ponovio kako razvoj nikada ne bi trebao biti na štetu sigurnosti te pozvao povezane strane da izvuku pouke iz incidenta i provedu inspekcije sigurnosti proizvodnje u cijeloj zemlji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.