Holistički pristup zdravlju djeteta

Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske organizira stručno Savjetovanje “Holistički pristup zdravlju djeteta – prehrana, rekreacija i slobodno vrijeme” koje će se održati 12. travnja 2022., od 11.00 do 15.00 sati, u prostorima Edukativnog i informativnog centra “Stara pekara”, Trg Vatroslava Lisinskog 11, Osijek.

Društvo „Naša djeca“ Zabok i Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske u sklopu projekta „Zdravo i fino“ organiziraju Savjetovanje „Holistički pristup zdravlju djeteta – prehrana, rekreacija i slobodno vrijeme“ u suradnji s našim domaćinima iz Društva „Naša djeca“ Osijek, Grada Osijeka te Osječko-baranjske županije. Savjetovanje financijski podržava Ministarstvo znanosti i obrazovanja kroz projekt „Zdravo i fino“.

Na Savjetovanju će eminentni stručnjaci iz ovog područja podijeliti znanja, najnovija istraživanja i informacije te primjere dobre prakse kako bi zajedničkim snagama utjecali na promjene u usvajanju zdrave prehrane, zdravih stilova života i prevenciji debljine u djece i mladih.

Savjetovanje je temom o zdravoj prehrani djece osim za stručni kadar zanimljivo i edukativno i za širu javnost, pogotovo za roditelje, bake i djedove te skrbnike djece, odnosno sve one koji brinu o rastu i razvoju djece.

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfx_XbD0N_Cr8X3HPY461loadZGj2uuNsDKwv2DCHoKXXn_aQ/viewform

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.