Xi ističe jedinstvo Kine unutar zemlje, u inozemstvu udruživanje snage za preporod

Predsjednik XiJinping istaknuo je promicanje jedinstva i marljivog rada Kineza kod kuće i širom svijeta udruživanje snaga za veliki preporod kineske nacije. Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK) i predsjednik Centralne vojne komisije, iznio je primjedbe na središnjoj konferenciji o radu Ujedinjene fronte održanoj od petka do subote u Pekingu.

 

Xi je naglasio slijeđenje smjernica misli o socijalizmu s kineskim obilježjima za novu eru, te podržavanje vodstva KPK-a i puta socijalizma s kineskim obilježjima. Xi je visoko držeći zastavu domoljublja i socijalizma, podcrtao balansiranje zajedništva i različitosti, koncentriranje na središnji zadatak, služenje sveukupnim interesima zemlje, držanje koraka s vremenom i inoviranje na temelju onoga što je funkcioniralo u prošlosti.

Također je naglasio davanje punog angažmana političkoj ulozi Ujedinjene fronte u prikupljanju potpore naroda i udruživanju njihove snage za promicanje harmonije u odnosima među političkim strankama, etničkim skupinama, vjerskim sektorima, društvenim slojevima i sunarodnjacima u zemlji i inozemstvu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.