Ratno zrakoplovstvo NOV-a izvelo patrolu otocima i obećalo da će štititi nacionalni suverenitet i teritorijalni integritet

Ratno zrakoplovstvo kineske Narodnooslobodilačke vojske (NOV-a) u nedjelju je priopćilo da je izvelo patrolu otocima kako bi zaštitilo nacionalni suverenitet i teritorijalni integritet.

“Sveta je misija zračnih snaga NOV-a štititi teritorij naše domovine”, rekao je stariji pukovnik Shen Jinke, glasnogovornik zračnih snaga NOV-a, na tiskovnoj konferenciji u Pekingu.

Zračne snage izvele su patrole s više borbenih zrakoplova oko otoka Tajvan, usavršavajući i poboljšavajući sposobnost zaštite nacionalnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta, rekao je Shen odgovarajući na pitanje novinara o patrolama Ratnog zrakoplovstva nad regijom Tajvana.

“Zračne snage imaju čvrstu odlučnost, puno pouzdanje i odgovarajuću sposobnost za zaštitu nacionalnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta”, rekao je Shen.

Shen je također rekao kako će patrole NOV-a u Južnom kineskom moru povećati sposobnost za nošenje sa svim vrstama sigurnosnih prijetnji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.